Projectmanager

Almelo, Nederland
Solliciteer
142 dagen geleden
€ 2500 - 3500 per maand
Categorie: Projectmanagement
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

 

Vacature Projectmanager

Als projectmanager begeleid jij projecten die wij uitvoeren voor onze klanten.

De klant staat in ieder project centraal. Jij ontzorgt de klant, die erop vertrouwt dat jij ervoor zorgt dat het doel van het project wordt behaald. Bij een project ben jij zowel intern als extern het aanspreekpunt. Het is belangrijk dat je niets aan het toeval overlaat, communiceren en plannen is daarom een groot deel van je werk. Met enige regelmaat ga je op bezoek bij onze klanten en projecten.

 

Wij geloven dat een projectmanager een onmisbare schakel is in het goed uitvoeren van een project. Als projectmanager zorg je ervoor dat een project succesvol wordt opgeleverd en dat de klant heel blij is dat jij verantwoordelijk was voor de begeleiding. Dit zorgt voor langdurige klantrelaties waar jij samen met de salesafdeling het beheer over hebt.

 

Wat voor projecten doen wij? Werving en selectie trajecten begeleiden tot en met marketing en IT-projecten.

 

Praktijk
Je hebt een kick-off meeting gehad over een nieuwe opdracht, waarbij een klant haar propositie wil laten vertalen in een website. Hierbij zijn meerdere afdelingen betrokken: sales, development en media-design. Van jou wordt verwacht dat je dit project coördineert, taken in kaart brengt en open vragen beantwoordt. Daarnaast maak en bewaak je een planning voor zowel de verschillende afdelingen als voor de klant.

Ontwikkeling
Projectservice is een onderdeel van ServicePartners Nederland welke een internationaal groeiende business-to-business dienstverlener is met een breed portfolio aan services. Wij bieden oplossingen aan onze klanten voor elk specifiek deel van het bedrijfsproces. De oplossingen die wij bieden bestaan uit een combinatie van het inzetten van software en professionals. Waar nodig verzorgen wij de volledige personele bezetting voor de uitvoering van projecten.

 

Skills
Bekendheid met Microsoft Office
Plannen
Communiceren
Pro-actieve werkhouding
HBO met een aantal jaren relevante werkervaring
Analytisch vermogen
Leidinggevende capaciteiten
Commerciële instelling
Engels, Nederlands

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden